Vragen over een richtlijn?

Via info@sri-richtlijnen.nl kun je vragen stellen over de inhoud van de richtlijnen. We streven ernaar binnen drie werkdagen antwoord te geven op je vraag. Soms zullen wij de vraag doorsturen naar het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu)), de Federatie Medisch Specialisten (FMS Federatie Medisch Specialisten (Federatie Medisch Specialisten)), de Stichting Kwaliteitsimpuls Langdurige Zorg (SKILZ Stichting Kwaliteitsimpuls Langdurige Zorg (Stichting Kwaliteitsimpuls Langdurige Zorg)) of een deskundige uit de werkgroep van de betreffende richtlijn. Mocht het antwoord daardoor langer op zich laten wachten, dan laten we je dat weten.

Wij registreren de vragen en antwoorden in een besloten database ten behoeve van richtlijnaanpassingen.

Vragen voor een afstudeeropdracht of stage?

Wij adviseren je om eerst contact op te nemen met specifieke deskundigen. Hierbij kun je denken aan de afdeling Infectiepreventie, de aangesloten deskundige infectiepreventie/arts-microbioloog/viroloog of de hygiënecommissie. Krijg je niet de informatie die je zoekt, dan kun je je vraag stellen via info@sri-richtlijnen.nl.

Persinformatie

Voor persvragen neem contact op met:

Harald Wychel, woordvoerder SRI Samenwerkingsverband Richtlijnen Infectiepreventie (Samenwerkingsverband Richtlijnen Infectiepreventie) namens RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu)
E-mail: harald.wychel@rivm.nl