Disclaimer

Het SRI Samenwerkingsverband Richtlijnen Infectiepreventie (Samenwerkingsverband Richtlijnen Infectiepreventie) besteedt veel zorg en aandacht aan de SRI-richtlijnen en de informatie op deze website. Toch kan het voorkomen dat informatie niet volledig en/of onjuist is.  

Het SRI aanvaardt dan geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Copyright

Het Samenwerkingsverband Richtlijnen Infectiepreventie ( SRI Samenwerkingsverband Richtlijnen Infectiepreventie (Samenwerkingsverband Richtlijnen Infectiepreventie)) hanteert voor de gebruikersvoorwaarden de licenties van Creative Commons (CC). Deze kennen een wereldwijde toepassing en zijn ook bij de rijksoverheid in gebruik. Het uitgangspunt daarbij is zoveel mogelijk informatie te delen en dit waar nodig te beperken.

SRI-website

Alle informatie op de website (anders dan de SRI-richtlijnen) is vrij te gebruiken met naamsvermelding (CC-BY).

SRI-huisstijl

Het gebruik van het logo en de huisstijl van SRI is  na schriftelijke toestemming mogelijk. Dit kan alleen voor niet-commercieel gebruik en met naamsvermelding (CC-BY-NC-ND).

Uitzonderingen

De Creative Commons-licenties zijn  niet van toepassing op:

  • De rechten van anderen, zoals het portretrecht of privacyrecht.
  • Fotografische afbeeldingen waarbij de auteursrechten bij de fotograaf en/of het agentschap liggen.